Thursday, June 23, 2011

they promised there won´t be any war

Něco aktuálního, ale ne fashion: Sledujete někdo situaci v Belfastu? Zajímá se o to někdo?

Jinak kombinace černé, bílé a zlaté je zaprvé klasika a zadruhé se mi to moc líbí. Kromě toho, že sandálky jsem si koupila ve výprodejích za 200 Kč (přičemž se nebudu divit, když v nich potkám deset jiných holek, že). Za to košile je unikát, stála 5 Kč a je z neuvěřitelně příjemného a lehkého materiálu, takže na léto jako stvořená, pokud nechci mít spálená záda.


                     

košile - secondhand
leginy - Terranova
boty - H&M
taška - DIY/ Daft Punk
náhrdelník - DIY

Monday, June 13, 2011

Oksanka obecná

Tohle pozoruhodné zvířátko, které nosí po taškách nejlepší jahody (i s autentickou bílkovinnou součástí), je od teď moje a já ho vykrmuju zmrzlinou. Toto bylo hlášení místního rozhlasu.


im (handsome) boy

až doteď to bylo úspěšně tajeno. teď vyšlo najevo, že jsem krásný chlapec a že nosím kalhoty. ovšem (!) ne jen tak ledajaké. maminka, při otázce zdali nemá kalhoty do pasu, které by už nenosila, nejenže odpověděla kladně, ale přinesla mi dvoje levi's 501. tak dlouho se člověk shání po sekáčí a ani neví, co to má za poklady doma. a tak, protože jsou za a) pohodlné a za b) stylové mi nevadí, že jsem kluk.



Tuesday, June 7, 2011

take me on!

když už ukradnete triko, na kterém je vaše poprsí, je třeba se v něm co nejvíckrát nafotit, to je všem doufám jasné. z toho také vyplývá, že ho plánuju uzmout ještě někdy, ale prozatím bude klid.


od žhavého trička k žhavým příkladům z matematiky. a kdo si nárokuje výhru - zmrzlinu nechť se hlásí hlasitým já!

Thursday, June 2, 2011

our forgotten memories

try to remember, try to remember, try to remember, try to remember



miluju  asi