Monday, October 31, 2011

nineteentwentyfour




Po deseti letech jsem byla na dostizích, kde jsme slavili narozeniny několika kamarádů a téma bylo zadáno buržoazní smetánka. Večer předtím, když jsem dávala dohromady kostým, jsem zjistila, že nemám vhodný klobouk, vlastně žádný klobouk kromě slamáku. Tak jsem si vyrobila tuhle čelenku, která dost připomíná čelenky šantánových tanečnic. A byla to úžasná změna, připadat si jako dáma a sledovat koňské závody a křičet jméno svého favorita.

Thursday, October 27, 2011

your favorite worst nightmare



(coat, skirt - vintage, shoes, hat - FandF,)

Na podzimní prázdniny jsem opustila Lyon a (podruhé v životě) letěla do Prahy, kde mě teď čeká opožděná oslava narozenin (pokud budou fotky zveřejnitelné, určitě se tu objeví), spousta kamarádů které je nutno vidět a taky si pořádně užít Prahu. Mám zpátky černou barvu vlasů, stýská se mi po francouzských kamarádech a přijde mi zvláštní mluvit česky.

Friday, October 14, 2011

mes nouveles bébés


rock'n'roll v učebně pro interns

Friday, October 7, 2011

whatever happened to sex drugs and rock'n'roll? all we have left is AIDS crack and techno



Triko do nepohody koupené za tři eura v pánském HM
Barva rtěnky k nezaplacení

Sunday, October 2, 2011

finally got from a bed



Víkendy jsou pro mě ve znamení odpočinku, válení se v posteli, předělávání make-upu desetkrát po sobě, návštěv v HMku na náměstí Bellecour a hlavně dobrého jídla.
Za tři týdny máme prázdniny, už mám koupenou letenku směr letiště Ruzyně a teď procházím zlomovým okamžikem kdy se začíná už všechno dařit mnohem líp.