Wednesday, October 31, 2012

neon black




coat - vintage / dress - f&f / scarf - c&a / bag - mydesign

Jediné, co mám na zimě ráda je, že unosím kouzelné věci jako kožíšky a sametové šaty. tyhle jsou z f&f a lituji, že jsem si je nekoupila ve více barvách, protože vím, co mě bude hřát až bude zima ještě větší.
--
One thing I really like about winter is that i can wear wonderful things such as fur coats or velvet dress. This one is from f&f and i should have bought it in more colours.

Sunday, October 28, 2012

bunny buddy



top - h&m / skirt - tally weijl / bag - mango / coat - vintage

Proužky nikdy neomrzí, nikdy nevyjdou s módy. Stejně tak i černá, která, mám ten dojem, je tak nějak tradiční barvou zimy. Zimy, která se hlásí na můj vkus moc brzo

Wednesday, October 24, 2012

rockin' red






hat, leggins - h&m / shirt, pull - thrifted / bag - almini / shoes- jeffrey campbell

Prázdniny, nebo alespoň jak naše školství nazývá prodloužený víkend, před námi a znamenají spoustu učení, sportu a doufám, že i trošku odpočinku. Nejradši bych ale někam jela, Berlín, Londýn nebo nejlíp na jih, třeba do Barcelony. 
Jinak, nemám nějakou čtenářku z Plzně? Pojedu na den otevřených dveří vysoké, kam bych chtěla jít a průvodkyni  bych rozhodně ocenila :)

Monday, October 22, 2012

scotland yard






skirt - my design / top, belt - vintage / bag - ??

Správnou školáckou kostkovanou sukni jsem sháněla dlouho, avšak marně a tak nezbylo nic jiného, než sednou za stroj a ušít si ji. Už se nemůžu dočkat, až k ní vytáhnu nějaký svetr, ať je zima aspoň zábavná.

--

I was looking long time for the right school-girl-like skirt and i wasn't succesful so I made it. Can't wait to wear it with any pull and to make winter more fun

Sunday, October 21, 2012

we shall get golden




jacket - topshop (thrifted) / skirt - pimkie / bag - mango / necklace, earrings - h&m / top, belt - vintage

Tahle bunda je podle mě skvělá, ale hrozně těžkou kombinovatelná, vzhledem k její barvě a hlavně délce. Ale do tohoto podzimního počasí padne skvěle.
P.S.: Někdo nějaký tip na hudbu? Můj telefon potřebuje nutnou aktualizaci.

--

This jacket is great in my opinion, however it's hard to combine because of her colour and length. But it fits perfectly in this autumun weather.
P.S.: Any tips for music? My phone needs a real actualization.

Wednesday, October 17, 2012

mermaid




skirt, tights, shoes - h&m / coat - new yorker / bag - mango / body - undiz / sweater - thrifted

Tahle sukně nejen, že dobře vypadá, zaručeně vzbudí pozornost, ozývá se při každém pohybu, ale funguje jako skvělý odbourávač stresu (vyzkoušeno před zkouškou z chemie). Zkrátka a dobře na tohle rybí alterego nedám dopustit.
--
This skirt doesn't just look good, it makes sound while you're walking, catches everyone's attention and it is a good thing to get rid of stress (proved before hemistry exam). I just love this fish alter-ego

Tuesday, October 16, 2012

STOP AND RESTART




dress - thrifted / jacket - new yorker / bag - mango / cosmic shoes - DIY

U nových věcí mám ten problém, že bych je nejradši nosila pořád a ke všemu (u černých kabelek a bot to jde o to víc snáze) a to platí i pro mojí novou kabelku stejně jako pro rtěnku, která bohužel nemá na fotkách tak intenzivní odstín jako ve skutečnosti (a taky není cítit, jak božsky voní). Po delší pauze jsem se vrátila k černým, jednoduchým outfitům, ale čím dál tím víc mě v obchodech lákají šedivé, béžové a bordó věci. Jenom s maskáčovým vzorem se asi nikdy nesmířím.

--

There's on problem with new stuff - I would wear it all the time with all clothes (it's easy done with black bags and shoes) and that's the thing with my new bag and lipstick, which is not as neon as it really is (and you can't smell how divine it smells). After a break I wear black outfit, although lately I like all gray, beige or bordo. But I think that camo print will never ever enter my wardrobe

Sunday, October 14, 2012

little talks





skirt, collar - my design / body - undiz / bag - reserved / earrings - h&m / shoes - new look 

První pohled na tuhle látku stačil, v kombinaci s citrusovou kolekcí Stelly McCartney, abych věděla, že takovou sukni prostě potřebuji mít. 

--

It was love on first sight with this cloth, combined with the fruity collection of Stella McCartney, and I knew I need a skirt like this.


Thursday, October 11, 2012

mon petit prince






coat - ny / skirt, headband - h&m / earrings - gift / shoes - humanic / bag - ?

Kdo neměl kdy rád Malého prince a Růženku?
--
Who didn't like Petit prince and Sleeping beauty?

Thursday, October 4, 2012

shades of gray





top - h&m / skirt, shoes - f&f / bag - roxy / pull - thrifted / necklace - gift 


Nejraději ze všeho utíkám pryč od městské šedi někam do přírody, pryč. Ačkoli šedá v mém šatníku dostává na podzim prim.

Monday, October 1, 2012

owl

skirt - h&m / jacket, top, hat - ny / shoes - new look / sweater - thrifted

Občas jsou dny, které bych strávila v tom nejpohodlnějším oblečení - momentálně legíny a tenhle svetr, který  bohužel není tolik vidět, ale rozhodně ho na sobě nemám naposled. Je původně z Gapu a je to nejpříjemnější věc do podzimních dnů.

--

There are somedays that I would spend in comfy clothes - lately leggins and this sweater, unfortunately barely visible, for sure I'm not wearing it last time. It's from Gap originaly and its the best thig to wear these cold days.