Saturday, March 9, 2013

la vie en rose






skirt - pimkie / top, hat - h&m / shoes - humanic

Ikdyž to teď zase za okny nevypadá bůhvíjak, tenhle týden přišlo první jaro! Byla proto příležitost vytáhnout nové boty. Chci začít zařazovat do svého šatníku mnohem víc barev a tahle růžová by mohla být první, která pronikne mezi moje favority tohle jaro.
Možná vás napadne, že vypadám jako typická Francouzka - ještě bagetu do ruky a je to. To nikdy Francouzům neříkejte, rádi to nemají. Krom jiného styl mladých Francouzek je tvořen spíš džíny, patkou a kabelkou Longchamp. Na proužky a barety už se moc nehraje.

--

Even if the weather doesn't seem like spring now, this week was really like it was already spring. I got the chance to come out with my new shoes and I'm excited by the colour - it could be the it colour for this spring, it could join my favourite black and gray.


4 comments:

  1. cha dobře jsi to poznamenala s Francouzkama - já teda nevim jak vlastně vypadaj ale ty každopádně vypadáš dost božsky :)

    ReplyDelete
  2. úžasný outfit, tie boty sú krásne :)

    ReplyDelete
  3. krásný outfit, máš moc pěkný blog. Obdivuju tě, že v těch botech umíš chodit. Já jsem se ještě na takové podpatky neodvážila. Myslím, že bych se zhroutila na třetím kroku z domova. A na dlažebních kostkách bych se přímo zabila. Ale tobě moc sluší!! :)

    ReplyDelete

Díky za každý komentář <3