Monday, February 25, 2013

west winds





shorts - terranova / top - h&m, thrifted / hat - h&m / shoes - humanic

Výhoda toho sněhu venku je možnost vyrazit na běžky už od domu. Nevýhod to má ale spoustu a já už nechci mrznout při focení! 

Mám hudební krizi (zase!) a potřebuju radu, co posloucháte?

Monday, February 18, 2013

Killer shoes





shoes - humanic / trousers, scarf - c&a / coat - ny / bag - longchamp

Mé nejnovější přírůstky do botové rodiny, která nikdy nebude dost velká. Jenom na ně musím prásknout, že protancovat v nich noc je o palce u nohou..
,

Thursday, February 14, 2013

THE PROM

Přišla událost, na kterou se středoškolačka jako já, těší celou střední školu - maturitní ples. Od začátku mi bylo jasné, že nabídka šatů v mé cenové kategorii mě rozhodně neuspokojí, protože jsem měla celkem specifické požadavky. Šaty dlouhé, černé, trochu provokativní, ale pořád konvenční pro takovou událost. A proto mi zbývala jedna možnost - ušít si je.
Abych se přiznala, na poslední chvíli mě zachránila moje maminka, bez ní bych šla pouze v sukni. Pravda je taková, že jsem všechno nechala na poslední chvíli, proto jsem ještě 3 dny před plesem neměla žádné šaty. Nakonec jsem se v předvečer plesu doma procházela v šatech mých snů a nemohla se vynadívat.

Druhá věc byla - vlasy a líčení. Nejdřív jsem měla plány na složitý účes, který bych si musela nechat učesat. Potom jsem polevovala na nárocích a nakonec jsem se učesala i nalíčila sama. Za všechno vděčím hodinám strávených na youtube a taky mému koníčku - fotografování. Dopadlo to tak, že jsem česala ještě svojí sestru a kamarádku a byla jsem po tomhle maratonu na sebe patřičně pyšná.

Celý ples utekl rychlostí světla. Všechno jsem si užívala do poslední kapky a tak nějak nezbyl čas nechat se vyfotit tak, aby byly vidět pouze mé šaty. Což je trochu škoda, ale i tak vám mám co nabídnout.




A jedna sice trošku rozmazaná, nicméně tylová aplikace na ní vyniká lépe, než na kterékoli jiné fotce


Ples byl neuvěřitelný zážitek, zopakovala bych si to klidně dvakrát i třikrát, na afterparty jsem si doslova utancovala nohy a tady je důkaz:




Monday, February 4, 2013

offline





72 hodin do maturitního plesu a já nic nestíhám tak jenom v bodech. Pokud už jsem svojí nečinností neztratila úplně všechny čtenáře

- dostala jsem se na vysokou školu 
- je ze mě paní lektorka francouzštiny
- úspěšně se mi daří tloustnout (post stresová situace)
- ještě nemám šaty na ples

Mějte mě rádi dál, já se polepším, slibuju!