Saturday, June 14, 2014

bien



Nikdy jsem nebyla velký fanoušek absolutního minimalismu, spíš naopak, platila jsem za fanouška velkých, přehnaných věcí, vždycky vítězilo spíš zlato než stříbro a únosná dávka kýče. Ne že by to už nebyla pravda, ale pozoruji u sebe, že si už dlouho vybírám úplně jiné kousky než dřív - takové, které nejsou "solitéry", ale spíš univerzální, vždydobřevypadající kousky. Nejvíce to odnesla obuv - od té doby co boty vážně umím ušít je pro mě složitější si boty koupit. Poměry cena-zpracování-materiál-výkon mě dohání k pláči. O tom, že nemám ponětí z jakých tabulek si výrobci svoje velikosti berou snad radši nemluvím  a byla bych ráda, kdyby si uvědomili, že ne každá něžná dívka má velikost 37. Nechápu proč je u nás tak málo dostupné, kvalitní a stylové obuvi, místo toho jsou obchody nacpané naprostými nevkusy. Shrnuto podtrženo, zítra si jdu koupit conversky. Mají je všichni, ale můžu si být aspoň jistá, že dostanu svojí velikost a barvu, kterou bych si přála. Kéž by to bylo i u lodiček

Wednesday, June 11, 2014

red






Koupila jsem si nové brýle, velmi podobné těm, které jsem měla dřív, jen trochu subtilnější a hlavně karmínově červené! Už se nemůžu dočkat toho, až si k nim namaluji tmavě červené rty.

Nejvíc mě baví dílová sukýnka ke které mi brýle ladily, a volánové tričko, mimořádně příjemné na tělo - ačkoli je z viskózy a já v těhle vedrech obyčejně preferuji čistou bavlnu.

Co nejradši nosíte ve vedrech?
--
I got new glasses, rather similar to my old ones, maybe a bit smaller this time. Furthermore, they are carmine red, so I cant wait to wear them with red lipstick.

Sunday, June 1, 2014

with a c l e a n sheet






V rámci zmrtvýchvstání bych se s vámi chtěla podělit o svoji poslední školní práci. Jsou to boty, inspirované subkulturou straight edge . Já osobně nejvíc zbožňuji průhlednou platformu, hodlám si vyrobit lodičky se stejnou platformou v létě.

Chtěla bych začít více blogovat o škole a o své práci, prozatím doufám, že stihnu všechny svoje plány a že se budu jenom zlepšovat.

--

After coming from the death i would like to hare my latest school project, shoes inspired by a subulture straight edge. Personally, I adore the transparent heel; I would like to make pump with the same heel in summer.

I will be soon blogging more about my school and work, for the moment I hope I'll have the time to realize all my projects and that I'll gain more and more skills.