Sunday, May 31, 2015

feeling good in your skin






Můj poslední projekt je výjimečný v tom, že vznikl jako minikolekce s mojí nejlepší parťačkou Rebekou . Rebeka se postarala o oblečení, já modely obula. Kolekce je inspirovaná antitrendem normcore, jeho anonymitou, základním principem cítit se dobře tak jak člověk je, tedy ve vlastní kůži.

Ušly jsme s Rebekou kus cesty společně a naše první spolupráce se vydařila, takže nekončíme, náš vlak směřuje jenom nahoru!

--

My last project is quite special, because it was born in cooperation with by best buddy Rebeka . She designed the clothes, I made the shoes. The colection is inspired by anti-trend normcore, its anonymity, basic rule to feel good as we are, in our own skin.

Me and Rebeka have come a long way together and our first cooperation went much more than well, so we don't stop, our train only goes up!

Saturday, May 9, 2015

lol, ur not dylan o'brien





Mám ráda teplo. Mám ráda holé nohy. Máma ráda ovoce. Mám ráda pánský trika. Mám ráda Dylana O'Briena.

-  

I like warm weather. I love to have bare legs. I like fruit. I like mens t-shirts. I fancy Dylan O'Brien.

Monday, May 4, 2015

breath





Tyhle fotky jsou oblečením i nádechem, závanem dřívějška, kdy černá hrála v mém šatníku v přesile. Teď u tomu tak není, ale já její jednoduché kráse občas neodolám. A k tomu ještě to místo!

--

Those pictures are like a breath oof old times when I used to wear mostly black. It's true no more, but I still can't resist sometimes her pure and simple beauty. Plus the place!